Wołowina w meksykańskim stylu
Kawałki wołowiny w meksykańskim stylu.
1 kg mięsa wołowego
200 g fasolki szparagowej, może być mrożona
200 g ugotowanej czerwonej fasoli
papryka żółta
papryka czerwona
papryczka chili
listki kolendry
cebula
2-3 ząbki czosnku
200 ml przecieru pomidorowego
sól
pieprz
papryka chipotle w płatkach
pół łyżeczki zmielonego kuminu
pół łyżeczki cynamonu
zmielone 2 ziela angielskie
łyżka klarowanego masła
50 ml brandy
Składniki:
1 kg mięsa wołowego
200 g fasolki szparagowej, może być mrożona
200 g ugotowanej czerwonej fasoli
papryka żółta
papryka czerwona
papryczka chili
listki kolendry
cebula
2-3 ząbki czosnku
200 ml przecieru pomidorowego
sól
pieprz
papryka chipotle w płatkach
pół łyżeczki zmielonego kuminu
pół łyżeczki cynamonu
zmielone 2 ziela angielskie
łyżka klarowanego masła
50 ml brandy
Komentarze
Prześlij komentarz