Chleb ziarnisty z orzeszkami piniowymi i żurawiną
Pełnoziarnisty chleb domowego wypieku, bez dodatku sztucznych ulepszaczy z dodatkiem pinioli i suszonej żurawiny smakuje na prawdę pysznie. I w dodatku to samo zdrowie.
100 g płatków owsianych pełnoziarnistych
100 g pestek słonecznika
100 g siemienia lnianego
100 g pestek dyni
50 g suszonej żurawiny
40 g orzeszków piniowych
10 g czarnuszki
150 g maślanki
5 jajek
pół łyżeczki soli morskiej
Składniki:
100 g otrębów owsianych100 g płatków owsianych pełnoziarnistych
100 g pestek słonecznika
100 g siemienia lnianego
100 g pestek dyni
50 g suszonej żurawiny
40 g orzeszków piniowych
10 g czarnuszki
150 g maślanki
5 jajek
pół łyżeczki soli morskiej
Komentarze
Prześlij komentarz