Zupa rybna
Pyszna delikatna zupa warzywna z kawałkami ryby.
korzeń pietruszki
seler
cebula
por
cukinia
pół szklanki czerwonej soczewicy
500 g przecieru pomidorowego
500 g ryby użyłam pstrąga i tuńczyka
sól
pieprz
kawałek imbiru
płatki chili
natka pietruszki
pieprz ziołowy
ząbek czosnku
łyżka oleju rzepakowego
pietruszka do posypania
Składniki:
2 marchewki, użyłam pomarańczowej i czarnejkorzeń pietruszki
seler
cebula
por
cukinia
pół szklanki czerwonej soczewicy
500 g przecieru pomidorowego
500 g ryby użyłam pstrąga i tuńczyka
sól
pieprz
kawałek imbiru
płatki chili
natka pietruszki
pieprz ziołowy
ząbek czosnku
łyżka oleju rzepakowego
pietruszka do posypania
Komentarze
Prześlij komentarz